Uthyrning av möbler

Hos oss på Furnlease kan du hyra möbler. Den kompletta lösningen för din omöblerade bostad!

Furnlease arbetar med uthyrning av möbler

Den kompletta lösningen för din omöblerade bostad!

Med oss på Furnlease får du hjälp att göra den tomma bostaden till ett fullt utrustat boende genom att enkelt hyra dina möbler och inredning av oss.

Vårt mål är att det ska vara enkelt att bo och trivas i sitt fullt möblerade hem. Vi erbjuder därför möjligheten att kunna hyra möbler av oss istället för en möblerad lägenhet. Förutom möbler står vi till tjänst med inredningsdetaljer och utrustning, exempelvis porslin samt köksutrustning.

Gemensamt för våra kunder är att de vill ha en smidig lösning. Hög servicegrad och leveranssäkerhet är våra främsta ledstjärnor. Hyr man möbler genom oss får man en smidig lösning till ett jobbigt problem. Inburet av oss och redo att användas direkt.

Vad säger vår grundare?

“Hyr man möbler genom oss får man en smidig lösning på ett jobbigt problem. Inburet av oss och redo att användas direkt.”

— Joakim Hilding

Grundare Furnlease

Vilka möbler finns tillgängliga för uthyrning?

Hos oss på Furnlease erbjuder vi en omfattande uthyrningstjänst av möbler och inredningsartiklar för alla dina behov. Men inte bara detta, vi har även utrustning i form av porslin, städ- och köksredskap. Vi kan förse dig med alla sorters möbler som man behöver för ett komplett hem. Du slipper leta möbler från olika företag och hittar istället allt hos oss. Vår möbeluthyrning innefattar allt från soffor, fåtöljer, stolar till bord, sängar och förvaringsmöbler.

Exempel på möbler som finns till uthyrning

Vi kan förse dig med alla sorters möbler som man behöver för ett komplett hem. Hos oss erbjuder vi exempelvis uthyrning av möbler till:

Till vardagsrummet

Till köket

Till sovrummet

Uthyrning av hemutrustning

När man väl har möbler på plats och inredningsdetaljer som gör det lilla extra, måste man även kunna leva i sin bostad. Därför erbjuder vi er även köksutrustning, porslin, städutrustning m.m. Genom att hyra möbler till hemmet av oss, får du ett komplett hem att trivas i

Vi erbjuder möbeluthyrning till privatpersoner, företag och fastighetsägare. Har ert företag en övernattningslägenhet som behövs möbleras eller hyr du eller företaget en lägenhet tillfälligt? Då är det perfekt att hyra möbler från Furnlease. Vi hjälper dig att utrusta lägenheten. Vi möblerar vardagsrum med soffa och bord, köket med köksbord, stolar och all köksutrustning, sovrummet med en skön säng och sängbord. Vi inreder lägenheten, sätter upp belysning och förvaringsmöbler. Vårt mål är att lösningen och möbleringen skall vara ekonomisk, trivsam och hållbar för våra kunder. Många av våra kunder är företag som behöver tillfälligt boende för sin personal.

Uthyrning av inredning

Förutom möbler kan ni även hyra inredningsdetaljer. Ett komplett hem innefattar även belysning. I vårt sortiment på Furnlease finns olika sorters lampor. Önskar du speglar, tavlor eller kanske en snygg matta att ha under soffbordet, matbordet har vi även det.

Även ett sortiment av textilier kan man hyra av oss. Vi har bland annat gardiner, plädar, täcken och kuddar.

Inredningsdetaljer gör det där lilla extra i ett hem. Genom oss hyr du smidigt allt från ett och samma företag.

Uthyrning av möbler till lägenhet

Att hitta en lägenhet kan vara väldigt svårt, om man även söker en möblerad lägenhet blir urvalet litet. Med vår lösning ökar antalet lägenheter man kan hyra och ni slipper hyra möblerad lägenhet.

I städer som Stockholm och Göteborg är det hård konkurrens om lägenheter. Behöver du hyra en möblerad bostad blir det genast svårare. Genom oss kan du därför tex hyra möbler i Stockholm, Malmö samt hyra möbler i Göteborg men självklart levererar vi i hela Sverige.

Kontakta oss

Vi är lokaliserade i Stockholm men står till tjänst i hela Sverige. Kontakta oss för dina frågor om våra tjänster samt produkter och hur du hyr möbler av oss på Furnlease.

För mer information om vårt sortiment, produkter och våra tjänster samt hur du hyr av oss, kan du kontakta oss på telefon, e-post eller genom vårt kontaktformulär nedan.