Hyr möbler enkelt i tre steg

Hyr möbler men även inredningsdetaljer och köksredskap

Hos oss på Furnlease kan man inte bara hyra möbler utan även inredningsdetaljer i form av porslin och köksredskap. Vi är en helhetslösning för er bostad.

Hos oss hyr ni möbler för samtliga behov och rum. Allt från soffor, fåtöljer, bord, stolar, sängar, förvaringsmöbler och mycket mera. Hör av dig till oss så hjälper vi dig och svarar på dina frågor om hur du hyr av oss.

Inredningsdetaljer är viktigt i ett hem, inte bara för att få ditt hem att kännas mysigt utan även nödvändigt, belysning är ett måste i en bostad. Hos oss kan du hyra belysning, mattor, gardiner och mycket mera som får din bostad att kännas mer som ett hem.

När du väl har möbler, förvaringsmöjligheter och inredningsdetaljer på plats kommer man till det mer praktiska. Hos oss kan man även hyra utrustning till hemmet. Utrustning såsom porslin, städ- och köksredskap.

Fördelarna med att hyra möbler via Furnlease

Flexibelt

Vi skräddarsyr varje lösning utifrån personliga önskemål, budget och hyrestid. Kostnaden är ett konkurrenskraftigt, fast månadspris.

 

Hållbart

Först och främst ska ett hem kännas inbjudande, men vi behöver också tänka på miljön. Därför arbetar vi alltid med ett hållbarhetsperspektiv i våra uppdrag.

Redo för inflyttning

Du står för bostaden, vi fixar all inredning och utrustning. Dessutom ordnar vi med in- och utflytt. Eventuella problem under hyrestiden löser vi fortare än kvickt.