Möblerad lägenhet

Varför hyra möblerad lägenhet när Furnlease kan möblera ditt boende åt dig?

Möblerad lägenhet

Vi möblerar din lägenhet

Behöver du hyra ett tillfälligt boende? Det är inte alltid lätt att hitta möblerade lägenheter. Vi på Furnlease har en lösning på detta. Hyr din lägenhet omöblerad, så hjälper vi dig att möblera den. Genom oss hyr du dina möbler, inredningsdetaljer och annan utrustning till hemmet.

Det spelar ingen roll om du vill hyra möblerad lägenhet i storstäder som Malmö, Göteborg och Stockholm eller om du vill ha ett temporärt boende någon annanstans i Sverige. Vi levererar möblerna direkt hem till din bostad och att få det inburet ingår.

När du inte behöver leta efter färdigmöblerade lägenheter ökar utbudet och lediga lägenheter enormt. Hyr en tom lägenhet och låt oss möblera den åt dig.

Du hyr alla möbler, inredning och utrustning av oss under de månader du behöver ditt boende. Kontakta oss så hjälper vi dig med allting!

Fördelarna med att hyra möbler via Furnlease

Flexibelt

Vi skräddarsyr varje lösning utifrån personliga önskemål, budget och hyrestid. Kostnaden är ett konkurrenskraftigt, fast månadspris.

Hållbart

Först och främst ska ett hem kännas inbjudande, men vi behöver också tänka på miljön. Därför arbetar vi alltid med ett hållbarhetsperspektiv i våra uppdrag.

Redo för inflyttning

Du står för bostaden, vi fixar all inredning och utrustning. Dessutom ordnar vi med in- och utflytt. Eventuella problem under hyrestiden löser vi fortare än kvickt.

Valmöjligheter för möblerad lägenhet

Det kan vara svårt att hitta möblerade lägenheter eller andra möblerade bostäder. Har du en tom lägenhet eller annat boende som du vill ha möblerad? Det löser vi på ett bra och smidigt sätt.

Hos oss kan man skapa ett komplett hem. Vi har tillgång till en mängd olika möbler som passar till samtliga rum för en lägenhet eller ett hus. Vare sig du söker möbler till ett sovrum, kök, vardagsrum eller hall, har vi möbler till ert boende.

Hyr soffa, soffbord, fåtöljer, köksbord och stolar till era rum. Men även säng, sängbord och byrå hittar ni hos oss. Vi tillhandahåller inredningsdetaljer som exempelvis belysning, mattor, textilier, kuddar och mycket annat.

Utrustning som är bra att ha när man flyttar in i sin icke möblerade nya bostad hittar ni även hos oss. Utrustning som exempelvis porslin, städutrustning och köksredskap. Vi möblerar lägenheten åt dig och tar hand om allting.

Kontakta oss för mer information om du vill hyra möbler till din lägenhet eller bostad.

Uthyrning möbler

Har ni sökt efter en möblerad lägenhet och inte funnit någon som passar just er? Kanske har det varit fel storlek på lägenheten eller inte i rätt område. 

Låt oss hjälpa dig med detta problem, få fler valmöjligheter vid val av lägenhet. Vi möblerar dina rum i lägenheten åt dig på ett bekvämt, enkelt och prisvärt sätt oavsett var i Sverige du bor. 

Hyra möbler till hemmet

Det är inte bara er lägenhet som ni kan få möblerade genom oss, vi hjälper er med att möblera även hus eller annan bostad. Oavsett storlek på ert hus har vi möbler för alla rum.

Flytta in i en fullt möblerad bostad eller hyr möbler av oss istället för att köpa nya. Att få möblerna inburna ingår och efter att ni hyrt klart möblerna hämtar vi dem med.

Ni hittar oss i Stockholm, men vi hyr ut i hela Sverige. Oavsett storlek, antal rum, lägenhet eller bostad, i Stockholm eller i övriga Sverige, finns vi här som den enkla och smidiga lösningen på dina möbelproblem.

Vill du hyra ut en möblerad lägenhet?

Är du fastighetsägare som hyr ut lägenheter under en begränsad tid? eller en lägenhetsinnehavare som vill hyra ut i andra hand? Då kan vi på Furnlease hjälpa dig med möbler för din uthyrning.

Du kan hyra alla möbler av oss till era bostäder. Vi ser till att lägenheten blir möblerad rum för rum och skapar en bostad där man kan flytta in direkt, färdigmöblerad och klar!

Vi är en helhetslösning, vilket innebär att vi möblerar samtliga rum oavsett storlek på lägenheten. Vi kan förse lägenheten med både möbler och inredningsdetaljer såsom belysning, mattor m.m. Men även hemutrustning som exempelvis porslin, städ- och köksutrustning.

Genom vår möbeluthyrning får ni en leveranssäker och smidig lösning med hög servicegrad. Vi levererar, bär in och möblerar de olika antal rum som ni vill hyra möbler för.

Vad säger vår grundare?

“Hyr man möbler genom oss får man en smidig lösning på ett jobbigt problem. Inburet av oss och redo att användas direkt.”

— Joakim Hilding

Grundare Furnlease

Hyr möbler i Göteborg

Ska du börja studera i Göteborg eller har funnit din nya bostad där och söker möbler, levererar vi enkelt även dit. Att få möblerna inburna och utburna ingår i priset. Att bära upp möbler i en massa trappor upp till lägenheten kan vara väldigt utmattande. Även detta löser vi åt er. Att anlita oss är enkelt och bekvämt. Er lägenhet blir möblerad och klar utan att ni behöver lyfta ett finger.

Om man temporärt ska bosätta sig i staden pga exempelvis ett jobb, kan det vara bra att hyra möbler till lägenheten istället för att köpa nya. Möblerade lägenheter kan vara svåra att hitta i Göteborg och att hyra möbler till lägenheten är en smidig lösning. Vi har en generell leveranstid på 15 dagar, men ofta kan det gå fortare. Det beror på hur mycket möbler du önskar och leveranstryck.

Hyr möbler i Stockholm

Ska du flytta till Stockholm och behöver möbler till lägenheten, huset eller ett rum? Hyr möbler genom oss istället för att köpa nya möbler och få dem levererade direkt till den nya bostaden.
Vårt företag är lokaliserat i Stockholm men vi är verksamma i hela Sverige. Önskar du hyra möbler till din lägenhet och inte bor i Stockholm fixar vi det. Vi levererar möblerna till den stad eller ort som du har din lägenhet i.

Kontakta oss

Varmt välkomna att kontakta oss om ni har frågor om att få er lägenhet, ert hus eller ett rum möblerat. Vi möblerar alla typer av boende till företag eller privatpersoner oavsett storlek på bostaden. Vill ni ha mer information eller att vi ska skicka en offert, hör av er så återkommer vi snabbast möjligt.